Auping presenteert de najaarscollectie bedtextiel Embrace, die warmte naar je slaapkamer brengt tijdens de koude en korte dagen van het jaar. De collectie bestaat uit zeven zachte overtrekken met rijke prints, gemaakt van 100% katoensatijn of katoenflanel. Embrace is verkrijgbaar bij alle Auping winkels en in de webshop.

De overtrekken uit de Embrace collectie zijn ontworpen om een geborgen gevoel te geven tijdens de herfst en winter, wanneer iedereen de gezelligheid van binnen opzoekt en behoefte heeft aan warmte in huis. De prints van de overtrekken zijn veelal geïnspireerd op de natuur. Zo lijkt het dessin van Soothing Serenity – een zacht, handgetekend lijnenspel in warm beige met rode accentkleur – op een houtnerf van een tafel, of de ringen van een boom. Faded Eclipse is geïnspireerd op het kleurenspel van het noorderlicht, met blauwe, groene en lila tinten. De kleuren vloeien zacht in elkaar over, alsof ze met aquarelverf zijn ingekleurd.

Forest Mauve is een groen overtrek met roze accenten, geïnspireerd op een dennenbos in de winter. Het Shaded Sky overtrek doet denken aan de nacht en heeft een donkerblauwe kleur met een klassiek patroon van lichtblauwe streepjes. Ook Midnight Indigo is donkerblauw, gecombineerd met kobaltblauw in een blokkenprint. Colourful Dreams is een overtrek met warme beige kleuren in verschillende lijnpatronen en heeft een vrolijke uitstraling door de kleurrijke blokken. Het overtrek Soft Lines heeft een tijdloos streepjespatroon in donkerblauw en mauve.

Zes overtrekken uit de najaarscollectie zijn gemaakt van 100% katoensatijn en het Soft Lines overtrek is gemaakt van 100% flanelkatoen, dat op een andere manier wordt geweven en daardoor een structuur heeft die warmer is, perfect voor de koudere dagen. De overtrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor één- en tweepersoonsdekbedden. De volledige collectie draagt zowel het duurzame BCI-keurmerk als het veiligheidskeurmerk Oeko-Tex Standaard 1.